• New
Естествена кожа капак дръжка на скоростния за Honda JADE AT автомобили капачка на дръжката на скоростния

Естествена кожа капак дръжка на скоростния за Honda JADE AT автомобили капачка на дръжката на скоростния

BGN 28.00
BGN 36.19
-23 %
Налично

Налично


Heated " - това е нашата марка и нашите продукти не могат да загряват, но ние се надяваме, че нашите продукти може да доведе до "топлофикация" на купувачите по целия свят. Ние-младото поколение. Нашата обща цел е да се продават висококачествени продукти целия свят. Нека светът вярва, че "произведено в Китай" - това не е дума за обозначаване на "лошо качество и ниска цена". Благодаря Ali Express, ние ще работим с Alibaba за развитие, и благодаря на купувачите на света, за да ни даде подкрепа!
Собственик : Сондърс
Ps : Ако не кажеш ни свой собствен дизайн, ние ще ви изпратим като първата снимка!
Естествена кожа капак дръжка на скоростния за Honda JADE AT автомобили капачка на дръжката на скоростния
Инструкция за монтаж поставете капака на дръжката на смяна на предавките и задължително выровняйте централната линия писалка за превключване на предавките. Настройте позицията на капака, след това затегнете капака на выровняйте шевни отдел, започнете шевове завържете на възел, резервирайте своя кабина дължината на линията можете да шият капака, като завяжете тези две линии, след това перережьте конец
Характеристика :
1. Първият слой кожа на производство, удобен за дишане. 2. професионален дизайн 3. Направете вашият автомобил специален 4. лесно шиене 5. Инсталиране на направи си САМ, само стремеж към съвършенство.
6. за настройка на личността можете да ни остави съобщение, включително комбинация от цветове на кожата и цветове линия.
Забележка:
Моля, потвърдете, че дръжката на скоростния на колата е същото като на снимката преди да купите, ако не сте сигурни, свържете се с нас.
дръжка за смяна на предавките, дръжка за превключване на предавките с лост за смяна на предавките, дръжка на скоростния, капак, дръжка смяна на скоростите кожена дръжка на скоростна кутия, авто хандбал, капачката на писалката за превключване на предавките, капак, дръжка за превключване на предавките, капак, дръжка за превключване на предавките, на капака на скоростната кутия, капак, дръжка за смяна на предавките, copri pomello cambio

Спецификация

Името На Цвета:
Червен Син Бод, Червен Шев
Тип Елемент:
Кръвоспиране Превключване На Предавките
Широчина На Елемента:
14cm
Тегло На Продукта:
0.08kg
Височина На Продукта:
7cm
Година:
За Honda JADE AT
Сертифициране На Входящи Тестове:
ISO9001
търговска марка:
топъл
Дължина На Продукта:
21cm
Вид На Материала:
Най-Горния Слой На Кожата
Името На Модела:
За Honda JADE AT
Материал:
естествена кожа
Вид На Материала:
Естествена кожа
материал стил:
Напа

Избор на клиенти