• New
HARBLL 10шт автомобили Греда на шасито линия облицовки, тръби фиксиран теглене на кабели найлонови кабелни връзки основа пластмасова Закопчалка

HARBLL 10шт автомобили Греда на шасито линия облицовки, тръби фиксиран теглене на кабели найлонови кабелни

BGN 12.00
BGN 12.14
-1 %
Налично

Налично

Несъответствие Цветове :
Разликите в цвета могат да се дължат и на други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, а на задната повърхност и т.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалните условия. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Искаме информация С по 3-7 дни след като вашата обезщетението ще се извърши.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Ако стоката е повредена или загубена,когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите са отговорни за възстановяване на мита :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите
Коментари :
Вашата оценка и положителни коментари са важни за нас.
Купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, за да събере такса за доставка и връщане на стоката. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Име : задържане детайл кабелни превръзки Материал : Найлон опаковка : 10шт много превоз :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.

Спецификация

Тип Елемент:
Закопчалката И Стяга
Сертифициране На Входящи Тестове:
ССС
Височина На Продукта:
0inch
Тегло На Продукта:
0kg
Широчина На Елемента:
0inch
Дължина На Продукта:
0inch
търговска марка:
HARBLL

Избор на клиенти