• New
skylarpu нов 3.5 инчов NL2432HC22-41Б LCD екран за Intermec CN50 CN5X ръчен баркод терминал сензорен екран Безплатна доставка

skylarpu нов 3.5 инчов NL2432HC22-41Б LCD екран за Intermec CN50 CN5X ръчен баркод терминал сензорен екран

BGN 122.00
BGN 136.00
-10 %
Налично

Налично

Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре., Оод
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
Шенжен Skylarpu Electronic Technology Co. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.

Спецификация

Вид На Продукта:
Touchpad Таблет
Съвместим Марка:
Универсален
Номер На Модела:
NL2432HC22-41Б
Тип На Екрана:
Капацитивен Екран
търговска марка:
скайларпу
Размер На Екрана:
Размер:
3,5 инча
(Резолюция) :
240*320 КВГА
(Мащаб на показване) :
3
(Стъпка На Пикселите) :
0.0745*0.2235 мм
(Напрежение на тока с екран) :
3.0 v
(На Входния Ток) :
16,5 ма (ICC)
(Пин-код Сингнального интерфейс) :
45 штырей
(Стъпка Сингнального интерфейс) :
0,3 мм
(Активна Зона) :
53.64*71.52 мм
(Общ план) :
63.50*85.00*4.20 мм

Избор на клиенти