• New
Високо качество на проектор лампа P-VIP 190/0. 8 E20. 9N гол P-VIP 190W 0.8 E20. 9 проектор лампа P-VIP 190 0.8 E20. 9N SNLAMP

Високо качество на проектор лампа P-VIP 190/0. 8 E20. 9N гол P-VIP 190W 0.8 E20. 9 проектор лампа P-VIP

BGN 37.00
BGN 39.98
-7 %
Налично

Налично

оригинална лампа с корпус (OWH / GLM / OEM
3.
Ние Ви препоръчваме да се обърнете към ръководството на потребителя, за да определите точните инструкции за вашия конкретен модел.
Тип на крушката : голи усилвател
Средният живот (ч) : около 2000 часа гаранция : 120 дни
Фитинг за : много
Превозва от : DHL, EMS, Fedex, и т.9 N
Артикул : P-VIP 190 W 0. Ние сме ангажирани проекционными лампи вече 10 години. Нашият екип по продажбите ще ви посъветва sincerly за данни на осветителни тела и предлага добра стойност,която си струва парите. Първо, дай проектор се да се охлади напълно, след всяка употреба, преди да го преместите или да бъдат опаковани в калъф за носене. Някои проектори позволяват да се провери броя на часовете, през които вашата лампа е използвана чрез вградена система за меню. Лампата плъзга с напредване на възрастта. Вие също трябва да се избягват екстремни температури-не оставяйте проектор в колата през лятото или когато той е под 40 градуса. оригинален модул лампа(OM / OLM)
2. лампа съвместима с корпус(CWH / ML/CM)
5. съвместима гола крушка (CB)
Имаме всички лампи следните видове проектори :
Фабрика и склад
Защо да купите от нас :
1.
Как и кога да се замени лампа на проектора :
Може би е време да се замени лампа на проектора. Ние сме винаги тук, за да отговорим за първи път преди време. Професионален Екип Сътрудничество. щедър запас ни позволява да организираме доставка бързо, обикновено поръчаните лампи могат да се изпращат в същия ден. Обикновено за няколко часа до края на очаквания срок на експлоатация на лампата върху екрана на проектора се появява съобщение.
Благодаря за вашето посещение и не е добър за пазаруване. Най-важното е да запомните, че никога не трябва да се докосват лампи или корпуса директно с пръсти. За да докаже качеството на нашите лампи, ние можем да ви предложим 180-дневна гаранция от датата на издаване на фактурата за доставка,която може да ви накара да се наслаждавате на живота си свободни. 9 N
Номинална мощност : 190 W приложение : търговски,Инженеринг,вътрешно,професионален,Ветроходство,училище, офис. Още един съвет за да направите вашата лампа на проектора-късно, е почистване на филтър на проектора сгъстен въздух на всеки няколко месеца.

Спецификация

Номер На Модела:
P-VIP 190/0. 8 E20. 9N
КОД:
P-VIP 190/0. 8 E20. 9N
Базов Тип:
шп
Използването на:
бизнес-школа образование начало
Гаранция:
120 дни
лампа:
Ртутная лампа високо налягане
Очакваната продължителност на живот:
3000часов
Подходящ за:
P-VIP 190/0. 8 E20. 9N
оригинал:
Китай
Преносим:
ДА

Избор на клиенти