• New
2X антибликовый протектор на дисплея защитно покритие за Lenovo Flex 3 11.6 екран

2X антибликовый протектор на дисплея защитно покритие за Lenovo Flex 3 11.6 екран

BGN 18.00
BGN 19.18
-6 %
Налично

Налично


* Ултравиолетов лъч прихващащите : намаляване на расплывчатость LCD под силната светлина, както и намаляване на UV увреждане на LCD, така, че екранът ще бъде новият завинаги. Очевидно е, много!
2.
*Отървете се от радиация и електромагнитни вълни : изолация на електромагнитните вълни е до над 99,7 %, за да ви помогне да се намали замърсяването на източника на излъчване, така че можете да се насладете на удобно, естествено и здравословно зрение.Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти, предлагани на пазара.
Съдържание на пакета : 2 x 11.
*Супер-твърдост на покритието при износе 5 H : Твърдост на повърхността чрез уникален твърдост лечение до 5 H, и тя може да е износоустойчива и скрест-упорна, така, че екранът ще бъде новият завинаги.След приключване на полагането отстранете маската с помощта на включените етикети. Внимателно почистете екрана. Замяна или връщане в рамките на 30 дни.Ако се интересувате от по-голям брой парчета, ние ще ви предложим големи отстъпки.
* Изключително тест : когато най-ниската температура минус 30'C и высокотемпературного 80'c, продукт, никога не се променя, дори и при лошо време. Всички изпращане на въздушна поща, без допълнително заплащане. подвергните действие 1/2 " предпазител на екрана, да се грижи за това да не се докосва слипчивой страна.
Размер на защитния на екрана съответно 11,6"(16 : 9) 257 мм*145 мм, той покрива само явната част на екрана.
Вижте нейното изпълнение от нашето сравнение на снимките :
Най-важните причини за закупуване на нашите продукти :
1.Имаме гаранцията на три (3) години от датата на закупуване.ние сме директен дилър на заводи и можем да предложим най-ниските цени.
* Покритие двойн-влияние оптически : покритие AG (да общуват с анти головокружительным) и HD покритие (подобряване на яркост), за да се изключи умора на очите защита на очите.
2 елемента лаптоп на защитно покритие на екрана на кожата (11,6 инча)
Уморени ли сте от ослепително отразяващ светлината в офис на светлинната среда?
Нашият антибликовый протектор на екрана може да се превърнете в гланцов екран в матово.
* Материал на ръкохватката : материал течно кристални дръжки от четвърто поколение, 100% от материалите, внесени от Япония, произведен чрез японски SUN-механично процеси, без прах, висока-прозрачно, без всички малки многоточий за да гарантираме перфектен ясен екран.

Спецификация

търговска марка:
KH
Воспользуйся:
Антирефлексно покритие, протектор на екрана
Номер На Модела:
11.6
Пакет:
ДА
Цвят:
Прозрачен
Статут На Продукти:
Склад
Брой:
2

Избор на клиенти