• New
1л/мин 15 W електрически клапан тип високо налягане самовсасывающий dc запотевающий помпа 12v dc

1л/мин 15 W електрически клапан тип високо налягане самовсасывающий dc запотевающий помпа 12v dc

BGN 20.00
BGN 24.00
-17 %
Налично

Налично

Митническа декларация всички страни извън Китай изискват митническа декларация. Ние не гарантираме време за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване, които могат да повлияят върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание 1. Обратна връзка вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас.
Ние правим всичко възможно, за да обслужим всички клиенти. такса за доставка и по-дълъг срок на доставка, се прилагат до някои далечни райони, ние ще се свържем с вас, ако вашата поръчка ще бъде засегнат.
Това е нашият екип.5 см (Ш) х 6 см (в) Тегло : 1 кг коррозионностойкий гума група може да поеме удар при работа на помпата съдържание на пакета 1 х водна помпа приложения(многоцелеви) Чисти пода, килима, кола, климатик за домашна употреба за градински пръскачки, душ селскостопански цели : спрей за селскостопански химикали, пестициди водопроводните кранове в лодката, автобуса или дом на колела увеличават натиска на газопровода топло бърз помпата трябва да се използва в сухо състояние, той не може да бъде потопен във водата.Трябва да се опита да подаде иск в судоходную компания, да възстанови цената на щети или загуба. Връщане нашата цел е 100% удовлетворение, ние много работим усърдно, за да предоставят качествени продукти в перфектно състояние. И, моля, изпратете ни номер за проследяване, когато сте го изпратите. Ние приемаме като качество на живот на компанията. Моля, обърнете внимание, че цената на доставката не включва никакви данъци върху вноса, вие носите отговорност за всички вносни мита/такси, които могат да бъдат платени на местно ниво.1л/мин 15 W електрически клапан тип високо налягане самовсасывающий dc запотевающий помпа 12v dc име на продукта : запотевающий помпа 12v dc напрежение : dc12v мощност : 15 W открит разход : 1 л / м макс.Ние винаги да завършите това е точно описание и заявяваме истинска стойност.Ние не връщаме цената за доставка за отказ от доставка. И връщането такса за доставка трябва да бъде предоставена от вас.Ако има забавяне в доставка,моля, свържете се с нас, за да се удължи срокът на доставка за вас.

Спецификация

Напрежение:
12V
силата на:
Електрически
Налягане:
Високо Налягане
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Номер На Модела:
0142HB-12-15X
търговска марка:
НУОТРИЛИН
Структура:
Мембранен Помпа
Теория:
Бутало На Помпата
Използването на:
ръми, пръскачка, почистване, автомивки , размяна на вода , напояване
Приложение:
ръми, пръскачка, почистване, автомивки , размяна на вода , напояване
Горивата:
Електричество
Име на продукта:
запотевающий помпа 12V dc
Напрежение / Мощност:
12v / 15w
Вид защитен клапан:
Вид на обратната клапа
Тип На Свързване:
Тип B
Характеристика:
самовсасывание, може да се увеличи налягането на

Избор на клиенти