• New
5D Сам diamond живопис cross stitch Public girl Full Round Diamond бродерия ръкоделие планински кристал, мозайка занаяти

5D Сам diamond живопис cross stitch Public girl Full Round Diamond бродерия ръкоделие планински кристал,

BGN 9.00
BGN 13.66
-34 %
Налично

Налично

Линк преди операцията стъпки.
["Направи си Сам" диамантена живопис предпазни мерки]
1. отворете кутията и проверете diamond фигура специални инструменти.след добра битки останалата процепа приклеивают на съответните знаци диаманти.
["Направи си сам" диамантена живопис характеристика]
1. производственият процес е прост, можете да създадете кратък период от време за завършване. снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си.за да създадете идеална алмазную живопис, рисунки, събрани заедно на едно място, всяка редица от символи, които не трябва да остане застрявшими диаманти. според съответния цвят кодирано затягане на съответните смола инкрустирани диаманти. чертежи HD модели на формат А4 (включително чертежи, цветова таблица)
3.Скъпа, имай предвид! Продават диамант на снимката-това е торта, не включва рамка!
Продадохме diamond бояджийски материали-смола, цели мозаечни модели высверлены елмаз от смола, базова карта с фотобумагой. събрани диамант модел на смола трябва да се отнеме точка вътре в линията на границата, а след това се режат на парчета, за да се осигури обща ефект. не са проблем на качеството). диаманти, за да се запази тиксо стягане на венците. вижте цвета на диаманта, смола, разположен в ред кодиране. (Пример : продуктът не съвпада с картината, не е представял идеалният размер на продукта, не видях, има дефекти и т. Ако има мръсотия, адхезия може да повлияе върху тях с помощта на низкотемпературного твърдо желязо. Направи си САМ живопис Диамант изискан, за да даде на приятели и близки, за да изразят добри пожелания, за да споделя. Размери на продукта са посочени в описанието на продукта в смола тренировки за професионално Фабрично масово производство, но и малки, има неизбежен дефект на тренировки, Благодаря ви за вашето разбиране! С елмаз на смола ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сверлящего явление изобщо не се появява, моля, бъдете сигурни за закупуване. В продажба на диамантени живопис се продава, няма проблеми с качеството, не се връща. използва се за затваряне на венците пробивна пинсети, пластмасова тава.

Спецификация

Размер:
20x30cm, 30x45cm, 40x55cm, 50x70cm, 60x85cm
Вид На Модела:
Портрет
търговска марка:
KAMY YI
Стил:
Европа
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
Материал:
Смола
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Форма На Диаманта:
Площ
Воспользуйся:
Модел
Рамка:
No
Форма:
Единична стая
Област Оклейки:
Пълен
Брой цветове:
30-45

Избор на клиенти