• New
2018 Нов прием на Rodamientos сачмен лагер 100шт 6мм Zro2 керамични мъниста цирконий, използвани в лагер / помпа/линеен слайдер / клапани G5

2018 Нов прием на Rodamientos сачмен лагер 100шт 6мм Zro2 керамични мъниста цирконий, използвани в лагер

BGN 60.00
BGN 64.69
-7 %
Налично

Налично

устойчивост на удар, с ниска истираемость, силата на керамични мъниста цирконий TZP, е добра с висока скорост, висока концентрация на машини, които не са напукани, кора, абразия е само около 2/1 топки силикат на цирконий. Ползи ниски цени : ползите от Този продукт ще ви донесе като средство ожулвания, разход на енергия, намаляване на цената на труда, оборудване, качеството на продукта е значително подобрена.; за различните изисквания на перекрестному замърсяване slurry и влажен прах, сухо ултра-тънък, за да се разсее и се смила. устойчивост на удар, с ниска истираемость, силата на керамични мъниста цирконий TZP, е добра с висока скорост, висока концентрация на машини, които не са напукани, кора, абразия е само около 2/1 топки силикат на цирконий. добра ликвидност : добра закръгленост на продукт, гладка повърхност, износване на оборудване са по-ниски, отколкото в други мелещи среди. Висока компютърно цифрово управляеми шлайфмашини ефективност, стабилизиран пропорцията на керамични мъниста цирконий иттрия TZP 1,6 пъти от обикновените топки цирконий същото състояние е с по-висока компютърно цифрово управляеми шлайфмашини ефективност. на Топката керамика, цирконий 600 ° с, издръжливост и твърдост почти едни и същи.
Цел : специално подходящ за вертикално смесване мелници, хоризонтални мелници топчета переченя и мелници вибрации и различни видове шлайфане машина на Сондата дръжки на линейна скорост, etc.; за различните изисквания на перекрестному замърсяване slurry и влажен прах, сухо ултра-тънък, за да се разсее и се смила. на Топката керамика, цирконий 600 ° с, издръжливост и твърдост почти едни и същи. Висока компютърно цифрово управляеми шлайфмашини ефективност, стабилизиран пропорцията на керамични мъниста цирконий иттрия TZP 1,6 пъти от обикновените топки цирконий същото състояние е с по-висока компютърно цифрово управляеми шлайфмашини ефективност. Заявленията се приемат, както следва :
1, устойчивост на износване, продукти на корозия : боя, текстил, бои, печат и боядисване
2, высокопрочные, високи продукти твърдост : магнитен материал, пьезоэлектрическая, диелектрична керамика
3, предотвратяване на замърсяването на : медицина, храна, козметика
4, керамика, електронна керамика, тугоплавкая керамика, структурна керамика.

Спецификация

търговска марка:
AXK
Номер На Модела:
Като ученичеството
Структура:
ексцентричната
Капацитетът На Въртящия Момент:
1
Грапавост На Повърхността:
Р 1.6
Материал:
ZRO2
Покритие:
/
Тип На Блока:
лот (100 бр./лот)
Тегло На Опаковката:
0.1kg (0.22lb.)
Размер На Опаковката:
1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Избор на клиенти